Specialisaties

De reden waarom onze klanten ons volledig vertrouwen

Taxaties

Eigenaar Hans Niestadt is gediplomeerd taxateur van juwelen en horloges van na 1952.

Reparaties

In eigen atelier verzorgen wij alle nodige reparaties voor uw sieraden en horloges.

Geld voor Goud

Bij Niestadt Juweliers kunt u uw (oude) goud inruilen. Wij geven hier contant geld of een tegoedbon voor terug; u mag zelf kiezen.

Trouwen

Bij Niestadt Juweliers maken wij er – samen met de klant – een feestje van. Uitgebreid ­nemen wij de tijd in de zoektocht naar dat perfecte en unieke paar ringen. ­Immers, de keuze is reuze!

Watchwinders

Onmisbaar voor automatische horloges is een watchwinder, dat moeiteloos uw horloges aan de gang houdt. Wel zo handig, zo tikt de tijd altijd voort, ook leuk om cadeau te geven. Wij hebben handzame modellen die makkelijk op te bergen zijn of luxere uitvoeringen die niet misstaan in de badkamer of op een nachtkastje.

Zegelringen

De zegelring is bezig met een glorieuze comeback. Het zelf laten maken van een familiewapen voor op een sieraad is nog aan even strenge regels verbonden als vroeger. Niestadt Juweliers weet hier alles van en begeleid u in het gehele proces.

Ontwerp op Maat

Heeft u een mooi sieraad geërfd dat weliswaar emotionele waarde heeft, maar qua stijl niet meer bij u past? Eigenaresse Sandra Niestadt is gespecialiseerd om dit sieraad als basis te gebruiken voor een geheel nieuw juweel. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. (bijna) alles is mogelijk!

Gaatjes schieten

Voor gaatjes schieten hoef je bij Niestadt Juweliers geen afspraak te maken. Het gaat erg snel, veilig en vrijwel zonder pijn.

Cadeaubonnen

Hoe leuk is het om een cadeaubon van Niestadt Juweliers cadeau te geven. Voor een verjaardag, of gewoon omdat iemand het verdient heeft. Onze bonnen worden prachtig ingepakt waardoor het een feestje is om te geven!

Less is definitely more.

Onze Merken

Bij Niestadt Juweliers kunt u terecht voor trendy merken, maar ook voor de Internationale high-end topmerken. Een brede collectie voor jong en oud, voor ieder wat wils!